категорії: блоґ-запис

Руслана: тому що Баграєв (відео)

теґи: ЗМІ, Руслана, ТВІ, Юлія Тимошенко, вибори, відео, телепродукт

 

В продовження теми За кого вони не співали, публікую тут розмову Мустафи Наєма із Русланою Лижичко, що відбулась в ефірі ТВІ в рамках проекту ВИБОРИ-2010. Руслана як раз співала. І не просто співала – активно посміхалася до нас з рекламних плакатів маючи Україну в... серці. Колись вона співала ТАК! і ТОМУ ЩО. Саме тому, представляючи Руслану глядачам, Роман Скрипін анонсував її як "співачку, яка агітувала за Януковича".

В студії Мустафи Наєма Руслана виглядала більш, ніж органічно – цей довірливий тон, ці емоційні звороти, ці активні жести руками, ці захопливі погляди – і все підкреслено майже інтимною атмосферою студії.

 

 

 

Емоційність проходить рефреном крізь всю розмову. Перше питання – скільки Руслана заробила на цій кампанії. І перша відповідь: "Ми зрозуміли, що фінансовий аспект не може існувати в цій кампанії... Ми будемо чекати на свої бонуси, дивіденди. Це буде у вигляді ефіру на телеканалах, радіо. Це, ми сподіваємося, що буде і подальший розвиток, і концертна діяльність. Але в цьому турі, ми домовилися, що фінанси не присутні ". А присутній в цьому лише "абсолютно емоційний аспект".

Отака от відверта Руслана. Януковича вона не хоче бачити президентом – теж через "...свої людські мотивації..." Бо у 2004 році, коли після перемоги на Євробаченні її призначили радником Януковича, їй погрожували, що привезуть на зустріч з ним у багажнику, оскільки вона відмовлялася їхати.

 


І Ющенко її теж "кинув". Бо використав її віру "найнеправильнішим, найнижчим, низьким способом". Після чого Руслана більше не вірить  красивим словам і, як бачимо з її поведінки, вірить лише політтехнологам та депутату Баграєву, який і організував для Юлії Володимирівни цю співочу кампанію.А ще вірить Тимошенко. Бо та не боїться бути (!) скромною.

Чудова, одним словом, вийшла розмова, аж поки Скрипін таки не пригадав Руслані "спят кургани тьомниє".

UPD: МОЯ ВІДПОВІДЬ УСІМ АНОНІМАМ – ОДНА НА ВСІХ, ЩОБ СТО РАЗІВ НЕ ПОВТОРЮВАТИСЬ